Sotallauna

Suro 100%
Aïllant 100%
Reciclable 100%

Estalvis de sobretaula dissenyats especialment per a les llaunes de caragols.

Estan elaborats íntegrament amb suro, 100% natural. Mantenen l’escalfor de la llauna, alhora que t’ajuda a servir les típiques llaunes de cargols a taula.

Es presenten en 2 formats diferents: la sotallau na petita de 24x24cm ideal com a plat individual i la sotallauna gran de 22x42cm pensada per a compartir. Ambdues inclouen la llauna.

Material

Suro expandit negre d’alta capacitat aïllant
Densitat: 140-160 Kg/m
Coeficient de conductivitat tèrmica: 0,040 - 0,042 W/m.k

Mesures

Sotallauna petita: 24 x 24 cm (llauna de 18 x 18 cm.)
Sotallauna gran: 22 x 42 cm (llauna de 22 x 22 cm.)

Opcional

Personalitzable: Possibilitat d’incorporar logotips corporatius.

Recepta caragols a la llauna:

Ingredients

· 300 g de caragols bovers
· Sal
· pebre
· Allioli consistent

Elaboració

cullera

Netejar els caragols simplement traient el tel que hi ha a la boca dels caragols amb un paper de cuina, sense aigua. Un cop nets, col·locar els caragols a la llauna cara amunt i en filera. Al mateix temps, anar-hi tirant la sal en abundància al damunt. Un cop tots a la llauna, mullar-los amb el rajolí d'oli d'oliva.

foc

Encendre el forn a 220 graus dalt i baix. Deixar-los coure a aquesta temperatura durant aproximadament 15 min. Els caragols estaran cuits si en treure el caragol de la closca amb un escuradents, aquest segueix i no està enganxat a la closca.

plat

Un cop retirats del foc, servir-los amb la Sotallau na i l'Allioli.