Sotallauna

Suro 100%
Aïllant 100%
Reciclable 100%

Salvamanteles de sobremesa diseñados especialmente para las latas de caracoles.

Están elaborados en su totalidad con corcho, 100% natural. Mantienen el calor de la lata, a la vez que te ayuda a servir las típicas latas de caracoles en la mesa.

Se presentan en 2 formatos diferentes: la bajolava pequeña de 24x24cm ideal como plato individual y la bajolata grande de 22x42cm pensada para compartir. Ambas incluyen la lata.

Material

Corcho expandido negro de alta capacidad aislante
Densidad: 140-160 Kg/
Coeficiente de conductividad térmica: 0,040 - 0,042 W/m.k

Medidas

Sotallauna pequeña: 24 x 24 cm (lata de 18 x 18 cm.)
Sotallauna grande: 22 x 42 cm (lata de 22 x 22 cm.)

Opcional

Personalizable: Posibilidad de incorporar logos corporativos.

Recepta caragols a la llauna:

Ingredients

· 300 g de caragols bovers
· Sal
· pebre
· Allioli consistent

Elaboració

cullera

Netejar els caragols simplement traient el tel que hi ha a la boca dels caragols amb un paper de cuina, sense aigua. Un cop nets, col·locar els caragols a la llauna cara amunt i en filera. Al mateix temps, anar-hi tirant la sal en abundància al damunt. Un cop tots a la llauna, mullar-los amb el rajolí d'oli d'oliva.

foc

Encendre el forn a 220 graus dalt i baix. Deixar-los coure a aquesta temperatura durant aproximadament 15 min. Els caragols estaran cuits si en treure el caragol de la closca amb un escuradents, aquest segueix i no està enganxat a la closca.

plat

Un cop retirats del foc, servir-los amb la Sotallau na i l'Allioli.